View:
Lloji: Lokale Clear

Ambient komercial për qiradhënje në lagjen Arbëri në Prishtinë,lokali ka 75 metra. Ka 2 dyer dhe 1 banjo. I përshtatëshem për aktivitete te ndryshme biznesi. Për më shumë informacjone na kontaktoni: +383/45 319 313 +383/43 41 41 41 www.zekagroup.info

View details

Zeka Group ofrnë banesë e kthyer në zyre,prapa Pro Creditë Banka në rrugën Xhorxhe Bush. Gjindet në katin e 1 dhe e përshtatëshme për ambijent komericijal. Është pjesërishtë e mobiljuar,dhe e gatëshme për punë. Për më shumë na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona: +(383)045319313 +(383)043414141 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani -Prishtinë 12000 Kosovë

View details

Zeka Group ofronë lokal afaristë,i pêrshtatêshëm për qdo aktivitet,lokali gjindet në rrugën Sadik Bekteshi në lagjen Dardania në Prishtinë. Lokali përbëhet nga lokali 25 metra dhe garazha po ashtu 25 metra. Për më shumë informata në: +(383)045319313 +(383)043414141 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani -Prishtinë 12000 Kosovë

View details
Dyqani në shitje në Prishtinë Prishtinë
Na kontaktoni per cmime

View details Built-Up - - Land Size - -

Zeka Group ofronê lokalin nê shitje nê Prishtinë ,nê rrugën Xheladin Hana ,Bregu i Diellit gjegjesishte 300 metra nga fundi i rrugês B. Është mundësi e mirë investimi ,pasi ka qenë dhe është gjithëmon me qera për biznes. Lokali ka 52,32 metra neto dhe me fletê posduse,dhe ka parking të bollêshëm. Për më shumë na kontaktoni në tel ose na vizitoni në zyret tona. +(383)045 319 313 +(383)048 41 41 41 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani -Prishtinë 12000 KOSOVË

View details

Lëshohet lokali pêr qira dhënje në Fushë Kosovë,prapa Albi Market dhe ashtu afër Shkollës Fillore që êshtë hapur sivjet. Lakali ka dy hymje me qasje ,nga rruga kryesore përballë restaurant NORI,dhe tjetra nga parkingu i objekteve pêr rreth. Lokali është i përshtatëshêm për qdo lloj veprimtarije të ligjëshme. Pêr më shumë na shkruani ,ose na vizitoni në zyret tona. +(383)045319313 +(383)048319313 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani-Prishtinë 12000 Kosovë

View details
Lokal afarist në Obiliq Kastriot
Na kontaktoni per cmime

View details Built-Up - - Land Size - -

Ambient komercial për shitje në Obiliq në lagjen në rrugēn Adem Jashari,me sipërfaqe 225 metra. Lokali ka ne dy anet dalje në atë parku dhe rruga. Ka 4 dyer dhe 1 banjo. Mundësi shumë e mirë për investim,ambienti ndodhet në rrugen kryesore që shkon tek Komuna e Re. I përshtatëshem për aktivitete te ndryshme biznesi. Lokali ka fleten poseduse dhe ingatëshem të vazhdohet qfarë do lloj veprimtarije. Për më shumë informacjone na kontaktoni: +(383)045 319 313 +(383)048 319 313 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulavardi Bill Clinton Dardani-Prishtinë

View details