Kontakti

Prishtinë
Address:
Mark Dizdari, Ulpianë D6,
Hryja 3, Prishtinë 10000,
Kosovë
Telephone:
+ (383) 049 507 502
Email:
info@zekagroup.info
Working hours:
08 - 17 hënë - premte

    Na kontaktoni ose thirreni në numrin e telefonit

    Themeluar në vitin 2002, Zeka Group është kompani ndërmjetësimi, e cila ofron shitjen dhe dhënijen me qera të: banesave, shtëpive, lokaleve afariste, pronave etj.

    Për çdo pytje, sygjerim, ankesë apo kërkesë, ju lutem na kontaktoni në formën tonë të kontaktit, ose në numrin e telefoni.