Zeka Group

ME MBI 1.000 PRONA TË LISTUARA, ZEKA GROUP KA INVENTARIN MË TË MADH TË PRONAVE NË KOSOVË

Misioni yne

Misioni ynë është të fuqizojmë konsumatorët me informacion për të marrë vendime të zgjuara. Zeka Group është një treg i pasurive të patundshme, i dedikuar për të ndihmuar pronarët e shtëpive, blerësit e shtëpive, shitësit, qiramarrësit dhe agjentët të gjejnë dhe të ndajnë informacione rreth shtëpive, pasurive të patundshme dhe përmirësimit të shtëpive.

Kurseni Para

Duke ju ofruar çmimet më të mira në treg, me ne ju kuresni kohë dhe para.

Prona juaj

Keni në mendje të bleni ose të merreni me qera ndonjë shtëpi, banesë, lokal afarist apo zyre, atëherë jeni në vendin e duhur!

Korrektësi

Ne punojmë pa ndonjë pagesë shtesë për klientët: nëse bleni pronën tuaj përmes nesh, çmimi për ju do të ishte saktësisht i njëjtë me atë të cituar nëse kontaktoni direkt partnerin tonë të huaj.

Të hapur

Ne jemi të përkushtuar për transparencë në negociatat e biznesit: të gjitha palët e transaksionit i dinë rolet dhe funksionet e tyre të palëve të tjera të interesit, emrat e partnerëve dhe palëve të tjera janë gjithmonë të hapura për klientët.
12000
12000
NDËRMJETËSIME
9020
9020
KLIENTË TË KËNAQUR
790
790
AGJENSIONE
15715
15715
SHITJE & QERA

[

PARTERËT

MË POSHTË KENI TË BASHKANGJITUR PARTNERËT TANË, me të cilët bashkpunojmë.