Ambijente afaristë për qiradhënje në Prishtinë Podujevë

Na kontaktoni per cmime
Lloji i pronës: Lokale
Dhomat
1
Dhomat e gjumit
1
Banjot
1

Hapsira

  • Hapsira: 45 M 2
  • Viti i ndërtimit: 1995

Përshkrimi

Zeka Group ofrnë banesë e kthyer në zyre,prapa Pro Creditë Banka në rrugën Xhorxhe Bush.
Gjindet në katin e 1 dhe e përshtatëshme për ambijent komericijal.
Është pjesërishtë e mobiljuar,dhe e gatëshme për punë.
Për më shumë na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona:
+(383)045319313
+(383)043414141
info@zekagroup.info
www.zekagroup.info
Bulevardi Bill Clinton
Dardani -Prishtinë 12000
Kosovë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info