View:
Lloji: Shtëpi Clear

Zeka Group-Patundshmeri ofron shtepi te banueshme ne lagjen Arberi Prishtine Ne një zonë të qete e ndertuar me një stil të bukur. Shtêpija ka 450 metra e ndërtuar në 4 ari truall me oborrë. Shtepija eshte e ndare ne 3 kate si dhe nenkulmi. Kati 1:Sallon i madhe,Kuzhina,Nje dhome gjumi,Dy banjo me Wc Kati2:Sallon me kuzhine,Dy dhoma gjumi,Depo,Banjo me Wc Kati 3:Kater dhoma gjumi,Kuzhina,Depo Nenkulmi:Dy sallona te mdhenje   Shtepija ka nxemje qendrore,sistem tê ujte nga pusi vetanak dhe i ka tê gjitha qka i duhen nje familje.   Shtepija eshte tersishtê e mobiluar dhe posedon fleten poseduse dhe e…

View details
Shtëpi në lagjen Kolovicë-Prishtinë Prishtinë
Na kontaktoni per cmime

View details Built-Up - - Land Size - -

Zeka Group-Patunshmëri ofron shtëpinë e cila gjindet në Kolovicë mbi antenë të Vales në Prishtinë në një zonë të qetë, e ndërtuar me një stil të bukur. Shtêpija ka 250 metra e ndërtuar në 4 ari truall me oborrë. Shtëpija ka një hymje dhe e ndarë në 2 kate,d.m.th.përdhesa dhe kati i parë janê banim,si dhe nën kulmi. Shtëpija është e mobiljuar tërsishtë dhe shitet ashtu siq duket në fotot, pusi vetanak dhe i ka tê gjitha qka i duhen një familje. Shtëpija posedon fletën poseduse dhe e gatëshme për aktin notarijal Përdhesa: Qêndrimi ditorë+Kuzhina Një dhomë gjumi Dy banjo…

View details
Shtëpi në lagjen Qëndresa -Prishtinë Prishtinë
Na kontaktoni per cmime

View details Built-Up - - Land Size - -

Zeka Group ofronë shtëpinë në shitje në lagjen Qëndrsa gjegjësishtê nê Rrugën Gjon Nikoll Kazazi në Prishtinë në një zonë të qetë, e ndërtuar me një stil të bukur. Shtêpija ka 342 metra e ndërtuar në 3.12 ari truall me oborrë. Shtëpija ka 1 hymje dhe e ndarë në 3 kate,d.m.th.përdhesa dhe kati i parë dhe nën kulmi janê banim,ndërsa jashtë nër mbulesë garazhat Shtëpija ka nxemje qendrore,sistem tê ujtë nga pusi vetanak dhe i ka tê gjitha qka i duhen një familje. Shtëpija êshtë e gatëshme për banim dhe posedon fletën poseduse dhe e gatëshme për aktin notarijal Për…

View details

Shtëpi moderne për qiradhënje në lagjen Velanija në Prishtinë. Shtëpija është e kompletuar me mobilje dhe me të gjitha mjetet qka i duhen një shtëpije. Shtëpija ka tri kate të banushme,ka podrumin dhe oborrin. Shtëpija ka qenë e lëshuar për një staf të një ambasade ,por tash është e lirë. Për më shumë na lajmeroheni në tel,email,web faqe ose na vizitoni në ambijentet tona të punës. +(383)045319313 +(383)043414141 info@zekagroup.info www.zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani-Prishtinë

View details

Zeka Group-Patundëshëri Ofronë shtëpi të gatëshme në lagjen Qëndresa në Prishtinë Shtëpija ndodhet në 3,12 ari truall,në një rrugë të mbyllur,ofronë qetësi,siguri dhe ka një pamje të bukur,me pamje nga katër anët Lindje-Jugu-Përëndimi-Veri Shtëpija ka gjithësej ka podrumin,katin përdhesë dhe kati 1 dhe 2 dhe nën kulum. Shtëpija ka këtë rënditje: Përdhesa-Qëndrimi ditor,kuzhina dhe tryeznija+Dy dhoma gjumi+2Banjo Kati 1-Tri dhoma gjumi ,dy banjo&wc+Terase të mbuluar Nën kulmi-3 dhoma por mundet edhe të hapen. Shtëpija është e gatëshme për banim. Një ashtu ofrohen kushte te mira të pagesave për blerësin e mundëshëm. Për më shumë na telefonin ose na vizitoni në…

View details

Zeka Group ofronë shtëpi në Bërnicë të Epërmë,10 min nga Prishtina. Shtëpija ndodhet në 3 ari truall,në një rrugë të mbyllur,ofronë qetësi,siguri dhe ka një pamje të bukur. Shtëpija ka gjithêsij ka podrumin,katin përdhesë dhe kati 1,dhe ka këtë rënditje: Podrumi-Vende për dy vetura,një wc,depo. Përdhesa-Qëndrimi ditor,kuzhina dhe tryeznija. Kati 1-Tri dhoma gjumi ,dy banjo&wc. Shtëpija është në fazën përfundimtare të punëve,si dhe është pronë e nën kontraktorit që ka kryer punë në këtë kompleks. Një ashtu ofrohen kushte te mira të pagesave për blerësin e mundëshëm. Për më shumë na telefonin ose na vizitoni në ambijentet e tona të…

View details