Shtëpi për qiradhenje në Velani -Prishtinë Prishtinë

2,200€
Lloji i pronës: Shtëpi
Dhomat
3
Dhomat e gjumit
9
Banjot
5
Garazhet
2

Hapsira

  • Hapsira: 400 M 2
  • Viti i ndërtimit: 2003

Përshkrimi

Shtëpi moderne për qiradhënje në lagjen Velanija në Prishtinë.

Shtëpija është e kompletuar me mobilje dhe me të gjitha mjetet qka i duhen një shtëpije.
Shtëpija ka tri kate të banushme,ka podrumin dhe oborrin.
Shtëpija ka qenë e lëshuar për një staf të një ambasade ,por tash është e lirë.
Për më shumë na lajmeroheni në tel,email,web faqe ose na vizitoni në ambijentet tona të punës.
+(383)045319313
+(383)043414141
info@zekagroup.info
www.zekagroup.info
Bulevardi Bill Clinton
Dardani-Prishtinë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info