ZEKA GROUP

ME MBI 2.000 PRONA TË LISTUARA, ZEKA GROUP KA INVENTARIN MË TË MADH TË PRONAVE NË KOSOVË

Misioni ynë

MISIONI YNË ËSHTË TË FUQIZOJMË KONSUMATORËT ME INFORMACION PËR TË MARRË VENDIME TË ZGJUARA. ZEKA GROUP ËSHTË NJË TREG I PASURIVE TË PATUNDSHME, I DEDIKUAR PËR TË NDIHMUAR PRONARËT E SHTËPIVE, BLERËSIT E SHTËPIVE, SHITËSIT, QIRAMARRËSIT DHE AGJENTËT TË GJEJNË DHE TË NDAJNË INFORMACIONE RRETH SHTËPIVE, PASURIVE TË PATUNDSHME DHE PËRMIRËSIMIT TË SHTËPIVE.

KURSENI PARA

Duke ju ofruar çmimet më të mira në treg, me ne ju kuresni kohë dhe para.

PRONA JUAJ

Keni në mendje të bleni ose të merreni me qera ndonjë shtëpi, banesë, lokal afarist apo zyre, atëherë jeni në vendin e duhur!

KORREKTËSI

Ne punojmë pa ndonjë pagesë shtesë për klientët: nëse bleni pronën tuaj përmes nesh, çmimi për ju do të ishte saktësisht i njëjtë me atë të cituar nëse kontaktoni direkt partnerin tonë të huaj.

TË HAPUR

Ne jemi të përkushtuar për transparencë në negociatat e biznesit: të gjitha palët e transaksionit i dinë rolet dhe funksionet e tyre të palëve të tjera të interesit, emrat e partnerëve dhe palëve të tjera janë gjithmonë të hapura për klientët.

LAJME DHE BLOG

Personal Promotion Via Marketing
Self campaign via advertising is a approach to www.1a-werbung.at/2021/06/29/mystery-shopping-und-marketingforschung/ get noticed in the wonderful world of business. It can be especially important to…
Read more
Second Marriage Counsel for Happier and More Prosperous Spouses
Are subsequent relationships more content and prosperous? Although it is difficult, blending households in following couples can be accomplished with careful planning and interaction. In…
Read more
Business Development and Cyber Solutions
The business development discipline often includes activities that seek to increase the market reach of a provider or its products. This can also include…
Read more
12.000
12.000
NDËRMJETËSIME
10.000
10.000
KLIENTË TË KËNAQUR
1000
1000
AGJENSIONE
20.000
20.000
SHITJE & QERA
Jeni duke kërkuar të
Shisni apo Bleni
Ndonjë Pronë?
Kontaktoni Tani

PARTERËT

MË POSHTË KENI TË BASHKANGJITUR PARTNERËT TANË BASHKPUNUES!