Banesa tek Lagjja Eliza – Fushë Kosovë Fushë Kosovë

Na kontaktoni per cmime
Shitje
Property type: Banesa
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
2

The space

 • Land Size: 118.69 M 2
 • Year Built: 2020

Amenities

 • Apartament për mysafirë
 • Dhoma e ngrënies
 • Garazh / Parking
 • Kopsht
 • Lift
 • Ngrohje
 • Pamje nga parku
 • Park
 • Shesh lojërash

Description

Zeka Group ju fton të bëheni banorë të lagjes Eliza në Fushë Kosovë,aty ku kualiteti është i mirë,dhe kryesorja kojshia i mirë.
Ne ju ofrojmë banesa thuajse ne te gjitha:
Hymjet
Katet
Pamjet nga Lindja,Jugu,Përëndimi dhe Veri
Dy dhomëshe
Tri dhomëshe
Katë dhomëshe
Penthouse
Garazha

Lista e banesave të lira vijon mê poshtê:

B 9
Kati 6
Tipi 6
87,54 metra
2020

B 4
Kati 3
Tipi 2
86,01 metra
2021

A 9
Kati 2
Tipi 5
86,01 metra
2021

A 11
Kati 1
Tipi 3
118,69 metra
2021

B 9
Kati 2
Tipi 6&7
2×87,54 metra
2021

A 9
Kati1
Tipi 4
88,45 metra
2021

A 7
Kati 2
Tipi 1
123,26 metra
2021

A 4
Kati 3
Tipi 2
86,01 metra
2021

A 8
Kati 5
Tipi 4
116,35 metra
2021

A 12
Kati 2
Tipi 4
61,84 metra
2020

B 8
Kati 6
Tipi 2
89,2 metra
2021

B 4
Kati 4
Tipi 4
87,87 metra
2021

B 9
Kati 5
Tipi 6
87,87 metra
2021

A 8
Kati 5
Tipi 1
65,74 metra
2021

B 2
Kati 7
Tipi 3
87,54 metra
2021

B 6
Kati 3
Tipi 1
121,51 metra
2021

B 10
Kati 7
Tipi 6
89,61 metra
2020

B 5
Kati 1
Tipi
97,78 metra
2021

B 11
Kati 7
Tipi 2
116,98 metra
2020

B 6
Kati 4
Tipi 4
101,29 metra
2021

B 4
Kati 6
Tipi 4
87,87 metra
2021

B 9
Kati 6
Tipi 5
87,87 metra

B 1
Kati 5
Tipi 3
89,20 metra
2020

B 1
Kati 7
Tipi 6
57,45 metra
2020
–‐——————
A 10
Përdhesa
Tipet 1-2-3
65,70+88,45+88,45 metra
2020

A 10
Kati 1
Tipet 1-4-5-6
65,74+111,35+86,01+87,70
2020

A 10
Kati 2
Tipet 1-2-3
65,74+88,45+88,45
2020

A 10
Kati 3
Tipet 1-3-4
65,74+88,45+116,35
2020

A 10
Kati 5
Tipet 3-5-6
88,45+86,01+86,70
2020

A 10
Kati 6
Tipet 116,35+86,01+86,70
2020
——————-
A 4
Kati 3
Tipi 3
116,35
2021

A 6
Kati 3
Tipi 4
91,00 metra
2020
——————–
Penthous
A 10
Kati 8
147 metra
Banim 107 metra
Terase 40 metra
2020
——————–
Garazha
A 12
16 metra
18 metra
2020

B 5
18 metra
18 metra
2021
——————-
Për një vizitë në prona:
+(383)045319313
+(383)048319313
info@zekagroup.info
www.zekagroup.info
Bulavardi Bill Clintoni
Prishtinë

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]