Tokën për shitje në Sllatinë

Na kontaktoni per cmime

The space

  • Land Size: 80000 M 2

Description

Shitet parcela me sipërfaqe 84 ari në fshatin Sllatinë afë4 Fushë Kosovë.

Kjo pronë është një parcelë, vendosur në një zonë shumë të mirë dhe me infrastruktur të plotë.

Një ashtu ofrohen kushte të mira për pagesa, për blerësin e mundëshëm.

Infrastruktura Rrugore:
Rrugë të planifikuara dhe të ndara për qasje dhe lëvizje të lehtë.

Agjensjoni i Patundshmëris
Zeka Patundshmëri

📞 049 507 502
🌐 www.zekagroup.info
📧 info@zekagroup.info

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]