Tokë në shitje në fshatin Llapushnik

Na kontaktoni per cmime
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 23.28 M 2
  • Year Built: 2022

Description

Zeka Patunshmëri ofrone tokën për shitje prej 23.28 ari,në fshatin Llapushnik KK Drenas ,me largësi prej 27,72 KM nga Prishtina.

E dedikuar për ndërtim të ultë,shtëpi banimi apo biznes.

Prona nê fjalë ka infrastrukturë dhe ka dalje në dy anë në rrugë,nga poshtë në Autoudhës  dhe në anën e epërme një rrugê e kalushme.

Toka posedon fletën poseduse dhe e gatëshme për pronarin e ri.

Qmimi  dhe kushtet e marrëveshjes bëhen me pronarin e tokës

Për më shumë informacjone na kontaktoni në telefon ose na vizitoni në zyret tona.

Informatat:
TEL+(383)049 507 502
+(383)046 507 502
Email:info@zekagroup.info
Web:www,zekagroup.info
Rruga Mark Dizdari

D6-H45-Kati 1-N 8        Ulpianë -Prishtinë

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]