Toka në Vitomiricë-Pejë

Na kontaktoni per cmime
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 2100 M 2
  • Year Built: 0000

Description

Zeka Patundshmëri ofron tokën me sipërfaqe prej 2.1 hektarve , toka ndodhet në fshatin Vitomiricë afër Pejës.

Parcela është e dedikuar për shtëpi banimi ose veprimtari industriale,toka posedon fletën poseduse dhe e gatëshme për noteri.

Qmimi dhe kushtet e marrëveshjes bëhen me pronarin e parcelës,mund ta shikoni qdo ditë të punës,natyrisht me termin paraprak.

Informatat:

Tel:+383/049 507 502
+383/046 507 502
Web:www.zekagroup.info
Email:info@zekagroup.info

Rruga Mark Dizdari D6-H45-Kati 1-N8
Ulpianë-Prishtinë

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]