Shitet toka në Dragancë-Gjilan

Na kontaktoni per cmime

The space

  • Land Size: 51.5 M 2

Description

Zeka Group-Patundëshmëri
Ofrohet tokë për  shitje në fshatin Dragancë-Lugu i gjelbërt,afër fshatit Makresh të Epërme dhe një ashtu 10 KM. nga Gjilani.

Lokacjon tepër  atraktiv për  ndërtim  të villave ose edhe shtëpive,qasje në rrugë ,rryme etj.

 

Një ashtu ofrohen kushte te mira të pagesave për blerësin e mundëshëm,ndërrim me banesë në Prishtinë.

Për më shumë na telefonin ose na vizitoni në ambijentet e tona të punës tonë.

Tel:+(383)049 507 502
Tel:+(383)046 507 502
Email:info@zekagroup.info
Web:www.zekagroup.info
Rruga Mark Dizdari D6-H45-Kati 1
Ulpianë-Prishtin 12000

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]