Shitet Biznes Familjar

1,500€
Dhomat
1
Dhomat e gjumit
5
Banjot
3
Garazhet
1

Hapsira

  • Hapsira: 200 M 2
  • Viti i ndërtimit: 2005

Përshkrimi

Zeka Patundshmëri ofronë biznes familjar pë shitje në lagjen e Vitialive në fshatin Marevc.

Toka ka sipërfaqe prej 7.5 hektarve,e cila sipërfaqe prej 7 hektarve është e mbjellur me pemë prodhuse siq janë:

Lajthi,mjedra,aroni,boronica manferra etj.

E gjithë toka është e rrethuar dhe  e mirëmbajtur mire,pastaj ka tri burime natyrore dhe një prrockë e vogël që kaln përmes tokës dhe përdoret për sistemin pikë pikë.

Pjesë përcjellëse të bizneseit janë:

Shtëpi e banushme prej 200 m²

Mini ferma e pulave dhe depoja kryesore prej 120 m².

Në oborrë janë të vendosurat panellt solare për prodhimin vetanak të rrymës.

Pastaj egziston edhe linja e prodhimit e lëngjëve dhe paketimin e tyre dhe frigorifer i madhe industrial.

Pjesë e oborrit janë edhe 3 traktorë me të gjitha paiisjet përcjellëse bujqësore.

Toka dhe i tërë oborri me objekte,e tërë makinerija e rëndë dhe e lehtë ,të gjitha të mbjellurat shiten për 1500 eu për ari.

Për më shumë informacjone rreth biznesit familjar na kontaktoni ose na vizitoni në ambijentet tona të punës.

Tel:+383/049 507 502

+383/046 507 502

Web:www.zekagroup.info

Email:info@zekagroup.info

Rruga Mark Dizdari D6-H45-Kati 1

Ulpianë-Prishtinë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info