Parcelë për ndërtim të ulte në Orllan-Podujevë Podujevë

11€
Shitje
Property type: Toka

Description

Zeka Group ofrone parcelen prej 4 ari ,e dedikuar për ndërtim të ultë,shtëpi banimi apo vikendicë etje.
Prona nê fjalë ka infrastrukturë dhe e rrethekuar nga 3 ane me rrugê.
Mundësine mirê investimi dhe me qmim tê mirë
Për më shumë na telefononi,shkruani apo na vizitoni në ambijentet tona të punës.
+(383)045319313
+(383)043414141
info@zekagroup.info
www,zekagroup.info
Bulevardi Bill Clinton
Dardani -Prishtinë

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]