Lokalet për shitje në Skenderaj prej 30 deri 90 M²

Na kontaktoni per cmime
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 82 M 2
  • Year Built: 2018

Description

Zeka Patundshmëri ka nderin të ju prezentojë disa lokale në shitje në Kompleksin Veranda F2, në Skenderaj me ndërtues Al Trade Centre.

Lokalet kanë sipërfaqe dhe pozicjone të ndryshme, në total jan diku 700 m².

Lokalet janë me keto sipërfaqe dhe me qmime, si dhe kontrata e shitëblerjës bëhet me notare .

81,53-730 eu /m²
47,27-730 eu/m²
44,97-630 eu/m²
43,05-850 eu/m²
41,30-850 eu/m²
26,84-650 eu/m²
36,54-650 eu/m²
72,55-650 eu/m²
69,23-830 eu/m²
67,66-630 eu/m²
42,75-830 eu/m²
44,08-920 eu/m²
47,49-1100 eu/m².

Mos hezitoni të na kontaktoni,për një takim apo ta vizitoni Kompleksin.
‐——————————————————————

Tel:+[383] 049 507 502

Web:www.zekagroup.info
Email :info@zekagroup.info

Zeka Patundshmëri

Contact the owner

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]