Lokal për shitje në Prizren

Na kontaktoni per cmime
Dhomat
1
Dhomat e gjumit
1
Banjot
3

Hapsira

  • Hapsira: 260 M 2
  • Viti i ndërtimit: 2021

Përshkrimi

Ambient komericijal për shitje në Prizren në rrugën William Walker ,me sipërfaqe prej 260 m².
I përshtatëshem për qdo lloj aktiviteti.
Qmimi dhe kushtet e marrëveshjes ,bëhen me pronarin e banesës.
Për më shumë informacijone ,apo vizitë në këtë pronë apo të tjerat na kontaktoni.
Tel:+383/49 507 502
+383/46 507 502
Web:www.zekagroup.info

Email:info@zekagroup.info

Zyret tona:

Ulpiana D 6 H 3 Kati 1

Rruga Mark Dizdari

10000 Prishtinë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info