Baensa në Prishtinë

Na kontaktoni per cmime
Dhomat
1
Dhomat e gjumit
2
Banjot
2

Hapsira

  • Hapsira: 91.5 M 2
  • Viti i ndërtimit: 2021

Përshkrimi

Zeka Patundshmëri

Ofronë banesën në Prishtinë  në lagjen  Prishtina e Re në rrugën Behar Begolli.

Vendndodhja e banesës është në nga poziicjonet më të kërkuar në qytete.

Ka qasje në të gjitha rrugët kryesore të qytetit të Prishtinës.

Kati 5 me 91,5 M²,pamje nga Përëndimi.

Orgonizimi banesës:Qëndrimi ditor,së bashku me këndin e gatimit, dydhomë gjumi, dy banjo dhe ballkoni.

Banesa është pronë e pronarit të tokës ,dhe pritet të ppërfundojënë këtë fund vite 2021.

INFORMACIJONET:

Tel:+383/045319313 & +383/043414141

Web:www.zekagroup.info

Email:info@zekagroup.info

Mati 1-Rruga Muharrem Fejza

10000 Prishtinë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info