Ambient Komercijal në Prishtinë

Na kontaktoni per cmime
Dhomat
1
Dhomat e gjumit
1
Banjot
1

Hapsira

  • Hapsira: 500 M 2
  • Viti i ndërtimit: 2020

Përshkrimi

Ambient komericijal në lagjen e Muhagjerëve në Prishtinë,për dhënjen me qira,me sipërfaqe prej 300 m² lokal dhe 200 metra terase.
I përshtatëshem për qdo lloj aktiviteti.
Qmimi dhe kushtet e marrëveshjes ,bëhen me pronarin e banesës.
Për më shumë informacijone ,apo vizitë në këtë pronë apo të tjerat na kontaktoni.
Tel:+38349507502
+38346507502
www.zekagroup.info
Zyret tona:
Mati 1-Muharrem Fejza
Prishtinë

Kontakto kopmaninë

Zeka Group

Tel.
+(383) 045 319 313
Website
https://www.zekagroup.info