View:
Lloji: Toka Clear

Zeka Group ofrone parcelen prej 4 ari ,e dedikuar për ndërtim të ultë,shtëpi banimi apo vikendicë etje. Prona nê fjalë ka infrastrukturë dhe e rrethekuar nga 3 ane me rrugê. Mundësine mirê investimi dhe me qmim tê mirë Për më shumë na telefononi,shkruani apo na vizitoni në ambijentet tona të punës. +(383)045319313 +(383)043414141 info@zekagroup.info www,zekagroup.info Bulevardi Bill Clinton Dardani -Prishtinë

View details